Megújulás

Üdvözlünk minden régi és új játékost a Magyar Paintball Liga megújult honlapján!

Az MPL 2008-as alapítása óta eltelt jópár év alatt már többször napirenden volt a webes felületünk teljes megújítása, azonban eddig soha nem volt rá erőforrásunk, hogy meg is valósítsuk - egészen eddig. Reméljük, hogy az új weboldal áttekinthetőbb, letisztultabb felülete és új funkciói elnyerik majd a tetszésetek.

Több új elem is felkerült az oldalra, illetve az MPL kezdete óta készült összes publikált (több, mint 5000) kép galériába rendezve, azonban nagyon fontos kiemelnünk a regisztrációs folyamat változását. Azoknak, akik már neveztek MPL-re bizonyára ismerős a fordulónként kiadott "regisztrációs űrlap" néven futó word dokumentum. Ezt megszűntettük, helyette egy új menüpont készült, amely alatt található űrlap online kitöltésével nagyon egyszerűen le tudjátok adni a nevezésetek.

Mivel az új weboldal meglehetősen friss és a következő forduló már a nyakunkon van, ezért néhány helyen találkozhattok majd a "Hamarosan" felirattal - ezek természetesen idővel feltöltésre kerülnek. A régebbi tartalmak a régi oldalunkról elérhetőek maradnak az utókor és az érdeklődők számára az Archívum menüpontból.

Amennyiben hibát találtok, vagy észrevételetek van, várjuk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, vagy küldjétek el nekünk a kapcsolati űrlapon keresztül. :)

Üdv,
MPL Team

2016 MPL dátumok

breakout

 

  • 2016.04.16 (lezajlott)
  • 2016.10.15 (Regisztráció nyitva)

Helyszín

patriots logo-01  mpbsz logo   Xball logo transparent   cepl logo